TCField logo 2021


BU Padel LidWorden

Je hebt ontdekt dat tennis en/of padel jouw ding is, maar je bent nog niet aangesloten bij een club? Of ben je al aangesloten bij een club en wil je 2e lid worden? Bij TPC Field kan dit op een eenvoudige manier: volg de stappen in het inschrijvingsformulier van Tennis- en Padel Vlaanderen en wordt lid van onze fantastische Tennis- & Padel club! Een overzicht van onze tarieven vind je hier.


BU Padel VoordelenLeden

  • Voordelige reservatierechten t.o.v. niet-leden;
  • Tennis- en Padel Vlaanderen lidmaatschap en sportongevallenverzekering (Ethias);
  • Uitnodiging voor alle activiteiten en evenementen die onze club organiseert;
  • Deelname aan Interclub en tornooien;
  • Je maakt deel uit van een sociale, sfeerrijke & vrijblijvende omgeving waar jouw persoonlijkheid naar waarde wordt geschat en die je op je eigen tempo kan ontdekken.

Tennis. Young man playing tennis, close up photo. Sport, recreation concept

OPMERKING:

De lidgelden worden geïnd per kalenderjaar, wat betekent dat ook het lidmaatschap loopt vanaf de datum van betaling tot het einde van het betreffende kalenderjaar. De bijdrage voor Tennis Vlaanderen wordt door de club betaald, waardoor elk lid verzekerd is (Ethias).

Volwassenen die reeds bij een andere club de bijdrage voor Tennis Vlaanderen betaalden, krijgen een korting van 10,00€  voor tennis. Dit is niet van toepassing voor padel!
Het formulier voor tussenkomst van het ziekenfonds kan voortaan ook opgevraagd worden via je spelersdashboard bij TennisVlaanderen. Je moet daarvoor inloggen en dan vind je in je spelersdashboard onder clubabonnementen je attest.