Accomodatie

-------------------------------------

Outdoor

Behalve een ruime parking beschikt TC Field over 7 verlichte gravelterreinen die de club, voor de zomerperiode, beschikbaar stelt voor haar leden. Op deze manier zijn de clubleden verzekerd van een optimale buitenaccomodatie voor recreatief en competitief tennis, interclubontmoetingen, tornooien en het clubkampioenschap dat jaarlijks georganiseerd wordt.

In de zomercafetaria en het mooie terras, centraal tussen de tennisvelden, is het rustig verpozen ondertussen genietend van een drankje en/of een spannende wedstrijd. Daarnaast beschikt onze club nog over twee niet-verlichte gravelbuitenterreinen. Alle terreinen worden door de technische staf deskundig onderhouden waardoor onze clubleden in optimale omstandigheden kunnen tennissen.

Indoor

TC Field beschikt over een hal met 6 binnenterreinen die zij verhuurt aan abonnees en organiseert hierop tijdens de winterperiode laddercompetities. Deze terreinen garanderen niet alleen tenniszekerheid tijdens het winterseizoen, maar zorgen eveneens voor een goed onderkomen bij slechte weersomstandigheden tijdens het zomerseizoen, interclubontmoetingen of het Tennisvlaanderen-tornooi. Vanuit de wintercafetaria zijn alle binnenwedstrijden perfect te volgen.

Kleedkamers en douches

Na een spannende match hoort een verkwikkende douche. Hiervoor kan men terecht in onze ruime kleedkamers met individuele douchecabines die aan alle hygi├źnische voorwaarden voldoen.

Knipsel

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen

 

TCField BubbleDouble 2020