accomodatie

 

Outdoor

Behalve een ruime parking beschikt TPC Field over 9 verlichte gravelterreinen die de club beschikbaar stelt voor haar leden. Op deze manier zijn de clubleden verzekerd van een optimale buitenaccomodatie voor recreatief en competitief tennis/padel, interclubontmoetingen, tornooien en het clubkampioenschap dat jaarlijks georganiseerd wordt.

In de zomercafetaria en het mooie terras, centraal tussen de tennisvelden, is het rustig verpozen ondertussen genietend van een drankje en/of een spannende wedstrijd. Alle terreinen worden dagelijks door de technische staf deskundig onderhouden waardoor onze clubleden in optimale omstandigheden kunnen tennissen/padellen.

Indoor

TPC Field beschikt over een hal met 6 binnenterreinen. Deze staat ter beschikking voor zowel lessen, abonnees, als vrije verhuur. Tijdens de winterperiode worden er o.a. laddercompetities georganiseerd, waarop niet club-leden ook kunen inschrijven. Deze terreinen garanderen niet alleen tenniszekerheid tijdens het winterseizoen, maar zorgen eveneens voor een goed onderkomen bij slechte weersomstandigheden tijdens het zomerseizoen, interclubontmoetingen of ons jaarlijks tornooi.

Vanuit onze gezellige wintercafetaria kan je met een lekker glaasje supporteren voor jouw favoriete speler.

Kleedkamers en douches

Na een spannende match hoort een verkwikkende douche. Hiervoor kan men terecht in onze ruime kleedkamers met individuele douchecabines.

Knipsel

Padel

Met de aanleg van de 5 padel terreinen in het voorjaar 2021, kunnen we onze leden een nieuwe sportieve ervaring meegeven, alsook een nieuwe uitdaging op competitief vlak. Deze nieuwe tak binnen de club moedigt onze leden aan om nieuwe dingen te leren en nieuwe contacten te leggen. De organisatie hiervan brengt zowel voor de speler als de organisatie nieuwe uitdagingen met zich mee.

Naast de aanleg van 5 padel terreinen, waarvan er 2 voorzien worden voor G-padel, zijn we ook genoodzaakt om de kleedkamers en ander sanitair te vernieuwen en uit te breiden. .

 

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen