TCField logo 2021

 

 TPC Field is een dynamische tennisclub die als vzw in 2021 al 40 jaar actief is

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

fieldlucht

Field is een samengaan van enerzijds NV Kempische Tennismaatschappij en anderzijds VZW Tennis Club Field. NV Kempische Tennismaatschappij heeft in 2015 onze club meer activiteiten toevertrouwd.

Zo baat Tennis/Padel Club Field de beide cafétaria’s uit en beheert ze de verhuur van alle tennis/padel-terreinen (in- en outdoor). De Club organiseert daarop haar activiteiten: interclub, Tennis Vlaanderen Tornooi, clubkampioenschap, clubcompetities en –ontmoetingen.

Onze club is een club waar iedereen welkom is, jong en oud, groot of klein Het jongste lid is 4 jaar, de oudste 80! Dit toont vooral het recreatieve, maar bovenal ook het sociale karakter van de club. Sporten is gezond, daar moeten we niemand meer van overtuigen en dat in ons MooiMol!

De club biedt de mogelijkheid aan jeugd en volwassenen om les te volgen bij gediplomeerde trainers. De coördinatie van dit alles is in handen van Danny Vangeel.

Een overzichtje van onze leden  

De volledige interieurinrichting tijdens de feestdagen (kerst, pasen, valentijn, ..) is in handen van ons erg creatieve

DECO TEAM

 

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Graag contact op nemen