ZONDAGVOORMIDDAGDUBBEL

-------------------------------------------------------------------

 

De zondagvoormiddagdubbel op t.c. Field is een tennis-gebeuren dat start bij het begin van het buitenseizoen, van zodra de buitenterreinen bespeelbaar zijn, en loopt tot het einde van het seizoen.

Elke zondagvoormiddag, waarop er geen andere activiteit gepland staat, zoals interclub of tornooi, kan er gedubbeld worden van 9u30 tot 11u30. Elk clublid dat de basistechniek van het tennisspel onder de knie heeft, kan komen meedoen.

De inschrijvingen starten om 9u00 (gratis) en worden afgesloten van zodra alle beschikbare buitenterreinen volzet zijn. Ten laatste om 9u30 worden de dubbelparen geloot en kunnen de wedstrijden aanvangen. Er wordt telkens een uur gespeeld, met doortelling van de punten. Alle uitslagen worden genoteerd en kunnen punten opleveren voor een algemene rangschikking. Om 10u30 wordt er opnieuw geloot en speelt men nog eens een uur.

 

zondagvm
 
 
 

Nu er opnieuw mag gedubbeld worden kunnen we wederom starten met de zondagvoormiddag-dubbel en de superveteranen-dubbel op dinsdagvoormiddag. Beide gaan, zoals gewoonlijk, door van 09.30-11.30h. Houd er rekening mee dat de sanitaire voorzieningen en cafetaria nog wel gesloten zijn, wel kan er gebruik worden gemaakt van de toiletten in de inkomhal. Denk ook ten alle tijden aan de Play Safe & Go regels (https://www.tennisvlaanderen.be/playsafeandgo-spelers). Er zijn slechts een beperkt aantal terreinen gereserveerd voor deze activiteiten. De contactpersoon voor deze georganiseerde dubbels is Wim Franken.

Voor de volledige kalender kijk je best op onze activiteitenkalender.

Eventuele bijkomende speeldagen worden aangekondigd op deze pagina.

Volgende afspraak:

19 juli 2020

 

 

Overzicht laatste wedstrijden:

 

Algemene rangschikking :

 

Dubbelkampioenen 2019 :

kampioenen2019

 

Groepsfoto 2019 :

groepsfoto 2019

aankondiging

Tenniskamp info

 

aankondiging

TCField BubbleDouble 2020

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen