Tennis Club Field is een gezellige tennisclub waar sportiviteit en gezelligheid

hoog in het vaandel gedragen worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Yes, yes, yes! We wachten er samen al een tijdje op, maar nu is het zover: we zijn héél blij om heel wat nieuwe versoepelingen voor tennis en padel aan te kondigen, die vanaf vandaag in voege gaan! We lijsten alle nieuwigheden voor jullie met veel plezier even op in deze mail. Je kan ook alles steeds nalezen op onze website. Geniet ervan!
 
 
Indoor tennis en padel vanaf maandag 8 juni
 
 
 
Vanaf vandaag is het mogelijk om op jouw club indoor tennis of padel te spelen, weliswaar onder specifieke voorwaarden (bijv. een goede ventilatie). Je kan terecht op je club voor meer informatie.
 
 
Update Play Safe & Go recreatief tennis en padel
 
 
 
Ook de Play Safe & Go-richtlijnen versoepelen: zo wordt o.a. de voorwaarde van toezichthouder in dubbelspel nu opgeheven. Uiteraard zijn er nog steeds belangrijke restricties m.b.t. het aantal speelpartners en social distancing. In deze up to date Play Safe & Go richtlijnen worden de richtlijnen die van kracht zijn, gebundeld.
 
 
De clubbar gaat opnieuw open! 
 
 
 
Nog méér goed nieuws, want vanaf vandaag mogen sportkantines opnieuw de deuren openen, volgens de regels van de horeca:
 • Kom niet naar de horecazaak als je ziektesymptomen vertoont.
 • Volg de instructies van het personeel en de richtlijnen die geafficheerd zijn in de horecazaak.
 • Hou 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
 • Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.
 • Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk nadien weggooit in een vuilnisbak met een deksel (bv. aan de toiletten).
 • Zorg voor een goede handhygiëne, en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt.
 • Betaal zoveel mogelijk elektronisch of contactloos.
 • Bij sportkantines die uitgebaat worden door één persoon zonder personeel, kan men aan de toog bestellen mits respect van de afstandsregel.
Santé! 
 
 
Klaar voor een tornooi?
 
 
 
Geweldig nieuws voor alle fervente competitieclubs en spelers: er mag opnieuw competitie gespeeld worden! Om de Ethias Tour, Criterium, Padel Tour tornooien en Interclub in een veilig kader te kunnen organiseren, hebben we een handleiding om coronaproof competitie te spelen. Wij rekenen op de medewerking van alle organiserende clubs, officials en deelnemende spelers om deze richtlijnen strikt op te volgen. 

Opgelet: Sunweb Kids Toer tornooien vallen niet onder 'competitie' maar onder de noemer 'georganiseerde sportactiviteit'. Aangezien georganiseerde sportactiviteiten tot 30 juni nog beperkt zijn tot max. 20 personen en publiek pas toegestaan is vanaf 1 juli, zal de Sunweb Kids Toer pas op 1 juli kunnen hervatten. De Sunweb Kids Toer tornooien tot 30 juni worden daarom geannuleerd. De richtlijnen voor Kids Toer tornooien die vanaf 1 juli doorgaan zijn mee opgenomen in deze handleiding.
 
 
Schrijf tijdig je ploegen in voor de aangepaste Interclub tennis
 
 
 
Nu er groen licht is voor de heropstart van competitie en de horeca opnieuw mag openen, kan plan B van de Interclub definitief in voege treden.

Wil je met jouw ploegje deelnemen aan de aangepaste Interclub tennis (Plan B)? Informeer eerst even bij jouw club of zij ploegen laten deelnemen aan deze interclub. Sommige clubs lieten al weten dit jaar geen ploegen in te schrijven voor de aangepaste Interclub. Zij hebben hier zonder twijfel goede redenen voor. Wij vragen spelers begrip te tonen voor deze moeilijke beslissing en hopen deze spelers op een tornooi of in de interclub volgend jaar terug te zien.

Geeft je club je wel de kans interclub te spelen? Schrijf dan via je club tijdig je ploegen in vanaf 9 juni. Jeugdploegen kunnen ingeschreven worden tot 14 juni. Tot 7 juli kan je ploegen inschrijven voor de reeksen Gewestelijk Heren & Dames, Nationale Heren & Dames en de Leeftijdscategorieën (gewestelijk en nationaal).
 
 
 
Update zomerkampen- en lessen 
 
 
 
Goed nieuws voor zoon-of dochterlief, want er zullen opnieuw sportkampen mogen georganiseerd worden, in bubbels van maximum 50 personen. Informeer bij jouw club naar de zomerkampen! 
Heel wat clubs organiseren ook opnieuw lessen: de richtlijnen die eerder aangekondigd waren voor lessen, blijven verder van kracht. Op de website van Tennis Vlaanderen en het up to date Play Safe & Go document worden de belangrijkste regels voor trainers en lesvolgers samengevat. 
 
 
Veel tennis- en padelplezier! 
 
 
 
 

aankondiging

Tenniskamp info

 

aankondiging

TCField BubbleDouble 2020

Field outfits

2044FC07 140F 47D7 8669 149B61EF61B7

 • platinum2020.jpg
 • silver2020.jpg
 • bronze2020.jpg
 • club502020.jpg
 • gold2020.jpg

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen