BU Tennis Clubcompetities

 

BU Tennis Winterladder

winterladder

 

Onze allombekende winterladdercompetitie met meer dan 600 deelnemers voor zowel leden als niet-leden, biedt een grote verscheidenheid aan reeksen waar iedereen in zijn reeks op zijn niveau speelt.

Dit alles onder leiding van Miet Poets en Bart Hendrix. Met eventuele vragen kan je steeds bij hen terecht.

 

Info winterladder 2022-2023     

REGLEMENT 2022-2023      

Inschrijven/inloggen winterladder 2022-2023  

   PS !!! : Indien je reeds een account hebt, kan je gewoon inloggen. Vervolgens ga je opnieuw naar de inlog tab en zie je een afbeelding met je naam onder. Als je op deze afbeelding klikt, kom je in je profielgegevens terecht (om eventueel je telefoonnummer te wijzigen) en zie je hier een tab genaamd winterladder. Deze staat op neen. Om effectief in te schrijven, klik je bovenaan links op bewerken en vervolgens op Wijzig profiel. Je gaat hierna de winterladder tab zien staan waarbij je deze kan aanpassen naar ja en vervolgens je reeksen kiezen. Als je klikt op Wijzigen ben je ingeschreven en kan je dit ook nakijken en eventueel nog veranderen.

*** alle ingelogde winterladderspelers zien hier de laatste nieuwtjes van de winterladder

  

   


BU Tennis Zomerladder

Zomerladder

 

Net zoals we dit jaar gestart zijn met een padelladder, gaan we dit principe ook toepassen in de zomerladder tennis. Ieder Field lid kan zich inschrijven voor een enkelladder en/of een dubbelladder.

zomerladder

Het principe is heel simpel. Zowel voor de enkels als de dubbels komt iedereen volgens sterkte in 1 ladderreeks te staan. Mensen met veel punten beginnen bovenaan enz..

De computer gaat matchen regelen (andere spelers uitdagen) die 1 of meerdere plaatsen boven u staan en jullie bepalen zelf een datum en leggen zelf een terrein vast. De punten worden ingegeven in de app en alles wordt automatisch berekend.

Hoe het allemaal juist verloopt, kan je lezen als je hieronder op een van de 2 icoontjes klikt waarna je je eventueel echt kan inschrijven voor de enkel- en/of dubbelladder.

enkelzomer

dubbelzomer

 

 


 

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen