Zomerladder

-------------------------------------

Zomerladder

Naast de interclub en tornooien in de zomer, kan je ook spelen in een "minder" competitieve reeks nl. de zomerladder. Om deel te kunnen nemen moet men lid zijn van onze club ( 1e of 2e lid ) en dus het lidgeld voor 2019 betaald hebben. De competitie op zich is gratis.

***

Uitslagen Finales 2019 :

Spelers Uitslag
Van Doninck Wendy/Willekens David - Pauwel Ann/Luyperts Mia 10-1
Mols Carlo/Cimmeno Elvira - Verschuren Jesse/Verheyen Sofie  11-3
Smeyers Britt/Briaire Brent - Geysen Anne/Daems Eddy 6-5
Van Geel Danny - Guns Eric  9-5
Hendrix Bart - Smeyers Britt  12-3
Vanholst Stefan - Van Dingenen Kim  12-3
Baldewijns Marc - Hendrix Bart  5-9
Claes Jeffrey - Van de Weyer Niels  9-4
Mols Carlo - Willekens David  11-2
Ruymakers Fanny - Van Doninck Wendy  10-2
Peeters Mieke - Verschuren Jesse  7-2

 

SummerLeague 2019 TV De zomerladder wordt gespeeld in 2 reeksen waarbij elke reeks loopt over 10 weken. In deze weken heeft men de hele week tijd om de wedstrijden te plannen.

De eerste reeks start op 6 april en loopt tot 16 juni. De tweede start na ons tornooi (+/- 16 juli) en zal lopen tot half september.

Afhangkelijk van het aantal inschrijvingen worden er poules gevomd van +/- 7 teams van gelijkwaardige sterkte. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

 Bij voldoende inschrijvingen worden er ook jeugdreeksen georganiseerd.

 

(opmerkingen of vragen -> mail aan Marc Baldewijns )

 

 

INFO :

De wedstrijden verlopen normaal over 1 uur en worden gespeeld op onze buitenterreinen. In tegenstelling tot de winterladder, mag het laatste punt uitgespeeld worden. We vragen dan ook dat de leden, die een terrein geboekt hebben na een competitie-match, hiermee rekening willen houden. Uiteraard mag er onderling afgesproken worden om langer te spelen (bv. een volledige match) als de omstandigheden het toelaten (bv. in de namiddag als er weinig reservaties zijn). Indien, na 1 uur spelen, er toch meer leden komen opdagen dan er vrije terreinen beschikbaar zijn, dan geldt echter de normale regel en mag enkel het punt dat bezig is, worden uitgespeeld.

***

*** Alvast heel veel tennisgenot!!! ***

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen