Zomerladder

-------------------------------------

Zomerladder

Naast de interclub en tornooien in de zomer, kan je ook spelen in een "minder" competitieve reeks nl. de zomerladder. Om deel te kunnen nemen moet men lid zijn van onze club ( 1e of 2e lid ) en dus het lidgeld voor 2019 betaald hebben. De competitie op zich is gratis.

***

Opmerking !!! Zie verder dit artikel...

SummerLeague 2019 TV De zomerladder wordt gespeeld in 2 reeksen waarbij elke reeks loopt over 10 weken. In deze weken heeft men de hele week tijd om de wedstrijden te plannen.

De eerste reeks start op 6 april en loopt tot 16 juni. De tweede start na ons tornooi (+/- 16 juli) en zal lopen tot half september.

Afhangkelijk van het aantal inschrijvingen worden er poules gevomd van +/- 7 teams van gelijkwaardige sterkte. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

 Bij voldoende inschrijvingen worden er ook jeugdreeksen georganiseerd.

Onze club maakt volledig kosteloos gebruik van wedstrijdtennis.be voor het organiseren van deze competitie. Om zijn werkingskosten te financiering is deze website afhankelijk van zijn gebruikers. Je kan als speler dit initiatief steunen door voor een klein bedrag (5 euro) steunend lid te worden. Het is echter niet noodzakelijk om steunend lid te worden om gebruik te kunnen maken van de website. Steunende leden krijgen wel enkele eventueel interessante extra opties tot hun beschikking. Meer uitleg hierover vind je op de website. ***

(opmerkingen of vragen -> mail aan Marc Baldewijns )

 

 

INFO :

De wedstrijden verlopen normaal over 1 uur en worden gespeeld op onze buitenterreinen. In tegenstelling tot de winterladder, mag het laatste punt uitgespeeld worden. We vragen dan ook dat de leden, die een terrein geboekt hebben na een competitie-match, hiermee rekening willen houden. Uiteraard mag er onderling afgesproken worden om langer te spelen (bv. een volledige match) als de omstandigheden het toelaten (bv. in de namiddag als er weinig reservaties zijn). Indien, na 1 uur spelen, er toch meer leden komen opdagen dan er vrije terreinen beschikbaar zijn, dan geldt echter de normale regel en mag enkel het punt dat bezig is, worden uitgespeeld.

 

POULES , UITSLAGEN , RANGSCHIKKING :

Deze kan je bekijken onder volgende link :

https://www.wedstrijdtennis.be/index.php?comp=3

Deze zijn voorlopig alleen zichtbaar voor de deelnemers die een paswoord hebben gekregen.(diegenen die hun paswoord niet hebben ingevuld proberen best eerst met hun voornaam en geboortedatum zonder voorloopnullen bv. Eddy van 30/03/2018 = Eddy30318 of Luc van 02/02/1996 = Luc2296) Bij vragen of problemen kan je steeds de wedstrijdorganisatie contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De reservatie van de terreinen dient te gebeuren via ons reservatiesysteem. Enkel de deelnemers aan de zomerladder krijgen, na de interclub, voorrang om (gratis) binnen te spelen als het op het geplande uur buiten onmogelijk is.

 

MONITORING TOOLTJE VOOR DEELNEMERS

Er werd een monitoring tooltje geschreven dat op elk moment tijdens een speelperiode een overzicht geeft van het aantal gespeelde/geplande/nog te plannen wedstrijden per speler, en nog belangrijker, hoe dit in verhouding staat tot de nog resterende speeltijd van de huidige speelperiode. Je kan via de gebruikte kleurcodes onmiddellijk zien of een speler goed bezig is. Deze monotoring pagina kan door iedereen geraadpleegd worden op fieldzomer.wedstrijdtennis.be/vordering.php

*** Alvast heel veel tennisgenot!!! ***

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Aarzel niet met ons contact op te nemen